miercuri, 13 iunie 2012

Vãduvã pentru un an de JOHN IRVING la editura RAO!


Editura RAO lanseazã pe piaţã o carte pentru oameni puternici!

Vãduvã pentru un an

de

JOHN IRVING

DATE TEHNICE:
Tip: Ficţiune
Editura: Biblioteca RAO
Nr. de pagini:  704
Preţ: 46 lei

O carte care atestã faptul cã viaţa e compusã din o mulţime de poveşti
care ne fac mai puternici, pe zi ce trece!

Poveşti de viaţã într-o carte extraordinarã!





Noul titlu al scriitorului John Irving, Vãduvã pentru un an, prezintã povestea lui Ruth Cole, o poveste compusã din imagini disparate care înfãţişeazã perioade critice din viaţa ei. Cititorul are ocazia de a o descoperi pe Ruth în vara anului 1958, în Long Island, pe când avea 4 ani: un copil iubit, deşi mariajul pãrinţilor ei nu este tocmai fericit. A doua fereastrã spre viaţa protagonistei se deschide în toamna anului 1990: Ruth are 36 de ani, este necãsãtoritã şi viaţa ei personalã este eclipsatã de cariera ei literarã.
Romanul se încheie cu cel de-al treilea episod, în 1995, când Ruth, ajunsã la vârsta de 41 de ani, mamã şi vãduvã deja, este pe cale sã se îndrãgosteascã pentru prima datã.

♥♥♥♥

Vãduvã pentru un an este un bestseller al scriitorului John Irving, prima parte a romanului fiind ecranizatã în anul 2004 într-un film regizat de Tod Williams – The Door in the Floor –, care i-a avut ca protagonişti pe Jeff Bridges şi Kim Basinger.
Celebrul ziar britanic The Times recomandã cãrţile scriitorilul John Irving, pe care îl comparã cu Kurt Vonnegut şi J.D. Salinger: „ironic, laconic, el îşi schiţeazã personajele cu o economie care izvorãşte dintr-o mãiestrie a cuvintelor şi o stãpânire perfectã a meşteşugului sãu.
Şi ziarul Guardian are numai vorbe bune despre romanele lui Irving: „el îşi obligã cititorii sã mediteze la chestiuni sociale importante – rãzboiul, violul, incestul, dezbinarea familiei, feminismul, cultul celebritãţii – într-un mod care aminteşte de Dickens”.
Şi alte poveşti ale lui John Irving perfecte pentru a fi povestite mai departe.
Alte romane semnate John Irving gãsiţi atât pe site-ul Editurii RAO, www.raobooks.com, cât şi în toate librãriile din ţarã: Hotelul New Hampshire, Lumea vãzutã de Garp şi Pânã te voi gãsi, alãturi de noul titlu, Vãduvã pentru un an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu